SEO verbetering voor de Kinderhoeksteen.nl

allroundmarketeer.nl heeft de afgelopen tijd gewerkt aan het verbeteren van de SEO positie van de kinderhoeksteen.nl

De kinderhoeksteen richt zich op rouw en verliesverwerking bij kinderen.

Rouw en verliesverwerking zijn voor kinderen belangrijke onderwerpen die op een zorgvuldige en passende manier moeten worden aangepakt. Hier zijn enkele tips van de kinderhoeksteen voor het ondersteunen van kinderen bij het omgaan met rouw en verlies:

  1. Open communicatie: Zorg voor open communicatie en creëer een veilige ruimte waar kinderen zich kunnen uiten en hun gevoelens kunnen delen.
  2. Geef informatie: Kinderen hebben begrijpelijke informatie nodig over wat er is gebeurd en wat ze kunnen verwachten. Vermijd hierbij onnodige details en wees eerlijk.
  3. Help bij emoties: Erken en valideer de gevoelens van kinderen en help ze bij het begrijpen en benoemen van hun emoties.
  4. Verwerkingsmogelijkheden: Bied verwerkingsmogelijkheden aan, zoals tekenen, schrijven of andere creatieve activiteiten om gevoelens te uiten.
  5. Geduld en begrip: Wees geduldig en begripvol bij het proces van rouw en verliesverwerking, dit kan tijd kosten.
  6. Zoek professionele hulp: Als je het gevoel hebt dat de rouw en verliesverwerking van het kind te zwaar wordt, zoek dan professionele hulp, zoals een therapeut of een maatschappelijk werker.

Het is belangrijk om kinderen de tijd en de ruimte te geven om te rouwen en te verwerken, en om hen te steunen tijdens dit proces.

Wat heeft allroundmarketeer gedaan om de SEO te verbeteren?

allereerst is er gekeken naar de techniek. zo hebben wij de sitemap gecontroleerd en opnieuw ingediend bij google. hiermee vertel je aan google wat en waar iets op jouw site staat. Een goede structuur geeft de zoekmachine een duidelijker overzicht van wat er te vinden is aan informatie, producten of diensten op de site.

Linkbuilding voor Dekinderhoeksteen.nl

De zoekmachines waarderen het als een andere website iets over jouw site deelt qua informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuws websites waarin jij een artikel hebt geplaatst. Zo’n nieuwswebsite heeft bijvoorbeeld 10000 bezoekers per maand. De kans is groot dat dit aantal jouw artikel met informatie krijgt te zien. Als er een link in dat artikel naar jouw website verwijst dan kunnen mensen vanuit de nieuwswebsite op jouw site terecht komen. Het schrijven van gastblogs voor andere websites in jouw branche kan een waardevolle mogelijkheid bieden om links terug te plaatsen naar jouw eigen website. Zorg er wel voor dat je alleen op websites post die relevant zijn voor jouw niche en een hoge domeinautoriteit hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *