facebook adverteren

Facebook adverteren uitbesteden in Friesland

Als je een website wilt laten groeien, gaat groei meestal over het aantrekken van meer leads. Organisch groeien is niet meer zo eenvoudig als een paar jaar geleden. Je zoekopdrachten in Google worden moeilijker, je zult SEO moeten gaan gebruiken en je volgersaantallen op Facebook en Instagram zullen niet zo snel groeien. Dus hoe bereikt je jouw ideale klanten? 

Adverteren op sociale media kan een manier zijn om uw ideale klanten te bereiken.
Social media blijft floreren en daarom is het geen verrassing dat het dé plek is om je doelgroep te bereiken. Ook zijn er veel mogelijkheden om te adverteren op Facebook en Instagram, zoals adverteren op Timelines, maar ook op Stories en Reels. Het mooie van adverteren op sociale media is dat het heel intuïtief is. Zo trek je gemakkelijk mensen aan met bijvoorbeeld mooie product foto’s.

facebook adverteren

Facebook adverteren uitbesteden

Misschien heb je al eens geprobeerd om zelf een advertentie voor je bedrijf op te zetten. Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om op Facebook een juiste strategie te vinden die je ook daadwerkelijk klanten oplevert. Het uitbesteden van jouw Facebook en Instagram advertenties kan daarom voor jou de ideale oplossing zijn. Het scheelt je niet alleen heel veel tijd, maar uiteindelijk ook geld. Nasat tijd en geld heb je ook tijd voor andere zaken om je bedrijf te runnen. 

Samen kijken we naar geschikte advertentie mogelijkheden en hangen daar doelstellingen aan. Denk hierbij aan leads, conversies en aantal bezoekers.

Aan het begin starten we met een klein bedrag om te kijken wat het effect hiervan is. Zodra wij zien wat er werkt, kunnen wij er voor kiezen om het budget te verhogen. Dit betekent niet dat je honderden euro’s advertentie budget hoeft in te zetten, je kunt er al voor kiezen om dit voor €3,- per dag te doen. Dit hangt wel af van het aantal advertentie sets dat je maakt. stel je hebt 1 advertentie met 5 verschillende doelgroepen die je wilt meten, dan kun je pas adverteren vanaf € 5,- per dag.

Wil je graag beter zichtbaar zijn op social media en meer klanten bereiken? Dan is het inzetten van advertenties op Facebook, Instagram of Linkedin een goede mogelijkheid!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *