Adverteren op Facebook

Social media adverteren

Van Strategie naar conversie

Bij allroundmarketeer.nl werken wij al enige jaren met de advertentie module van Facebook. Sinds enige tijd is Facebook onder de verzamelnaam Meta komen te liggen. Via Meta Business Suite of de Meta bedrijfsmanager kun je advertenties maken voor verschillende platformen. Platformen van Meta zijn onder andere: Facebook, Instagram, Messenger en Whatsapp.

Het is belangrijk om een doel voor ogen te hebben. Wie wil je bereiken? Hoeveel leads zou je willen binnenkrijgen? Of welk aantal verkopen per maand wil je behalen met een x budget. Vooraf brengen wij gezamenlijk alles in kaart en vertalen wij de doelstelling om naar meetbare begrippen.

Afhankelijk van jouw product of dienst kunnen wij het ideale platform bepalen om op te adverteren. Na ons kennismakingsgesprek gaan wij aan de slag met een doelgroepen analyse. Welk platform is het meeste in gebruik? Wat voor kosten zitten daar aan verbonden, wat doen concurrenten op het gebied van adverteren? Zo maar enkele vragen die aan bod komen tijdens het onderzoek. 

Waarom adverteren uitbesteden aan Allroundmarketeer.nl?

Van Strategie naar conversie uitgelegd

Allroundmarketeer.nl adverteert met heldere doelstellingen. Wij maken verschillende advertenties en kijken tijdens het adverteren welke doelgroep het beste scoort.

Advertentiegroepen testen

30% van het budget wordt gebruikt als leerfase. Welke doelgroep scoort het beste qua kosten? Wie koopt je product of neemt je dienst af?

Advertentiegroepen testen

Start campagne

A/B testen van campagne

2 groepen maken en kijken welke optie het beste presteert. Vervolgens wordt automatisch de beste doelgroep gekozen.

A/B testen van campagne

1e - 2e week van campagne

Beste advertentiegroep selecteren

In deze fase zijn de eerste aankopen of leads binnengekomen. Wij hebben inmiddels alle data binnen om te weten wat de ideale doelgroep is. Nu gaat de marketingmachine écht aan! Het overige budget wordt (indien gewenst) volledig ingezet.

Beste advertentiegroep selecteren

3e week

Nieuwe klanten worden binnengehaald!

Je advertenties worden aan je best presterende doelgroep vertoond. Je Return of investment (ROI) groeit! Het is ons streven om iedere euro die geïnvesteerd is het beste te laten renderen.

Nieuwe klanten worden binnengehaald!

vol gas!

Video campagne

Krachtige video's waarin jouw boodschap wordt vertoond.

Brand Awareness

Laat iedereen kennis maken met jouw product of dienst.

Verkeerscampagne

Krijg meer verkeer naar de website of webshop.

Lead campagne

Leads binnenhalen voor jouw product of dienst? Wij automatiseren het gehele proces

Probeer Adverteren op Social Media

Op welke Social Media kanalen kun je adverteren?

Allroundmarketeer.nl adverteert op zowat elk social media kanaal. afhankelijk van de doelgroep bepalen wij samen de juiste strategie per social kanaal. vraag naar onze behaalde resultaten via het contactformulier

Social media adverteren

Leuk dat je onze pagina bezoekt

Profiteer van onze social media strategie met één maand gratis adverteren*