Lancering webshop voor Iphone accessoires

Een webshop bouwen is een goede manier om je product of dienst te promoten. Namens Iphonehoesjewinkel.nl kregen wij de opdracht om hun product in een webshop aan te bieden. Bij het bouwen en lanceren van een webshop komt veel bij kijken. Zo begin je uiteraard met het kiezen van een domeinnaam. In het geval van Iphonehoesjewinkel is deze al gekozen.

Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan om een product pagina te creëren in Woocommerce met Elementor. Hierin kunnen wij de behoeftes en presentatie wensen van de klant verwerken zodat ieder product dezelfde lay-out krijgt. Uiteraard begin je met het creëren van een product pagina wanneer je de huisstijl in kaart hebt. Voor deze webwinkel is er gekozen om met blauw en wit te werken.

Producten toevoegen in de webshop

Nadat de lay-out gereed is gemaakt kon er gewerkt worden aan het bestand met producten. Zo’n bestand is meestal in CSV of Excel. Als je bijvoorbeeld producten van een leverancier koopt dan kun je deze vaak in een bestand toegestuurd krijgen om ze online te presenteren in je webwinkel. Zo’n bestand hebben we aangepast zodat alle producten direct met de juiste informatie zoals prijs, gewicht, foto’s, titels en omschrijvingen online kwam te staan.

Betalingsopties toevoegen

Naast het aanmaken van producten wil je dat de producten of diensten gekocht kunnen worden. Via betalings gateways is het mogelijk om bijvoorbeeld IDEAL of CreditCard betalingen te accepteren. Hiervoor gebruiken wij Mollie. Klanten kunnen hiermee veilig en gemakkelijk betalen. Ook is er een achteraf betalingsoptie ingebouwd met Klarna.

Lancering webshop Iphonehoesjewinkel.nl

www.iphonehoesjewinkel.nl wordt binnenkort gelanceerd op social media en betalingsplatformen. Allroundmarketeer.nl gaat zijn uiterste best doen om er een rendabel advertentie strategie op los te laten. Alle data wordt verzameld via software programma’s om er achter te komen wat de meest converterende doelgroep is en via welk kanaal iphonehoesjewinkel deze kan benaderen.

Wordt vervolgd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *