Jouw bereik vergroten is ons doel

Op zoek naar een Seo Specialist in Harlingen?

Bij allroundmarketeer.nl helpen wij u om uw website of webshop hoger in google te krijgen.

Een SEO specialist onderzoekt hoe de content van een website verbeterd kan worden om een betere positie in de zoekmachines te krijgen. De zoekmachines, bijvoorbeeld Google, veranderen continu, het betekent dat je als website/bedrijf continue moet blijven om je posities te behouden. De SEO specialist zoekt naar verbeteringen die aangebracht kunnen worden waar de zoekmachine op let.

Wat doet een Seo Specialist?

Je website hoger in de zoekmachines naar voren laten komen kan op verschillende manieren. Bij Allroundmarketeer.nl werken wij aan verschillende facetten om de website prestaties te verbeteren.
Wij richten ons onder andere op het volgende:

SEO zelf doen

Marketing of SEO kun je als bedrijf prima zelf doen. Soms ontbreekt het simpelweg aan tijd of aan kennis om het goed neer te zetten. Als klein bedrijf kun je ervoor kiezen om een Seo Specialist in te huren tegen een vast bedrag per maand of op uur basis. Zo weet je van te voren wat er gedaan wordt en waarvoor je betaald.

Seo test van mijn website

Hoe meet je de SEO van jouw website? Via onderstaand formulierkun je een gratis meting aanvragen om er achter te komen wat jij kunt verbeteren aan je website of webshop.

De SEO-test kijkt naar hoe het staat met de techniek, content en linkbuilding. De test ziet wat verbeterd kan worden en waar de eventuele kansen liggen. Aan de hand van deze informatie kun je jouw website optimaliseren voor zoekmachines als Google, Yahoo en Bing.

Conversational Form (#3)

 

Veel gestelde vragen aan Allroundmarketeer.nl

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimalization. Google is bijvoorbeeld een Search Engine ( Zoekmachine). In het nederlands spreekt men van zoekmachine optimalisatie. Maar wat is dat? Het wil in eenvoudige woorden zeggen dat er iemand aan google vertelt wat er op jouw website of webshop te vinden is aan informatie, producten of diensten. 

Een veel gestelde vraag wanneer wij willen beginnen met adverteren is: Wat is nou eigenlijk SEA ( in het engels of los gespeld s e a.). SEA staat voor Search engine advertising. Dit is niks anders dan adverteren in de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. We spreken van SEA om het begrip korter te maken.

Een marketeer helpt een bedrijf bij het verbeteren van de online positie van een dienst of product aan de doelgroep. Hierbij draait het om het vergroten van de  omzet, groei of het bereik van een bedrijf of website.

Waarin wij ons willen onderscheiden is het alles in 1 aanbieden van marketing werkzaamheden. Het verschil tussen een Marketeer of Allround Marketeer zit hem in diverse werkzaamheden. Bijvoorbeeld websitebouwen, Linkbuilden, Blogs schrijven, SEO diensten, SEA diensten en Social Media adverteren. Een marketeer werkt vaak aan één taak. Allroundmarketeer.nl helpt jou bij meerdere marketing taken.

Ja dat kan! Graag werken wij samen met jou. Wij willen alles weten van jouw bedrijf, product of dienst. Hoe meer informatie aanwezig is, hoe beter het resultaat kan zijn. Duidelijke en heldere communicatie is iets waar wij naar streven. 

Bij allroundmarketeer.nl kun je ons al inhuren vanaf €40,- per uur exclusief btw. Ook is het mogelijk om een pakketvorm af te nemen of een klus voor een fixed price af te spreken. een fixed price is een vooraf afgesproken bedrag waarin de kwaliteit van oplevering en doel van de opdracht besproken is. 

Bij Allroundmarketeer.nl is mogelijk om bijvoorbeeld een maandelijkse rapportage te ontvangen met daarin de huidige posities in google, verbeterde posities en verloren posities. naast zoekwoorden ontvang je een rapport met daarin de sterktes, zwaktes en concurrentie inzichten op de woorden waarop jij gevonden wilt worden.

Allround marketing wat is dat? Een allround marketingbedrijf is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle aspecten van marketing. Van online marketing tot offline marketing, en van zoekmachineoptimalisatie tot adverteren in de krant. Een allround marketingbedrijf heeft dus alle kennis in huis om je bedrijf succesvol te laten groeien.

SEO optimalisatie