Klaas Nieuwhof

Data Analyse

Functioneel Applicatie beheer

Web Designer

Zoekmachine optimalisatie

Klaas Nieuwhof

Data Analyse

Functioneel Applicatie beheer

Web Designer

Zoekmachine optimalisatie

Online marketing Platform opgericht

  • Gemaakt door:: Klaas
  • Datum:: 2019- heden
  • opdracht door:: eigen opdracht
  • Categorie: Online marketing

In 2019 zijn de eerste schetsen en ontwerpen gecreëerd voor een nieuw (freelance) marketing platform. Het idee is ontstaan door dat je nog wel eens hoort “daar heb ik wel een mannetje voor” of ” daar weet ik wel iemand voor” om die reden is de naam mannetjevooralles.nl vastgelegd met daarin per marketing onderdeel een apart mannetje.

Bij het maken van een website komen er verschillende marketing facetten aan bod. Heeft het bedrijf al een passend logo? Wat is het doel van de website? informatief of juist verkoopgericht? dit zijn een aantal punten die aan bod komen. afhankelijk van de klant behoefte benaderen wij onze vaste freelancers die ons ondersteunen bij het ontwikkelen van een passend marketing product.

Je komt tot de beste creaties door specialisten met elkaar te verbinden. Als projectmanager blijf ik de regie houden over het platform en de komende projecten. Tevens ben ik hier verantwoordelijk voor de sales.

Het platform blijft groeiende en er wordt met een team van (internationale) medewerkers elke dag hard aan gewerkt om de processen verder te automatiseren.