Klaas Nieuwhof

Data Analyse

Functioneel Applicatie beheer

Web Designer

Zoekmachine optimalisatie

Klaas Nieuwhof

Data Analyse

Functioneel Applicatie beheer

Web Designer

Zoekmachine optimalisatie

Lancering nieuwe website Teameijzenga

  • Opdrachtgever:: Team Eijzenga
  • Datum:: September 2020- oktober 2020
See Demo

Een nieuwe sportschool verdiend een nieuwe website en online zichtbaarheid.

Teameijzenga heeft een ruim aanbod aan sporten. Wil je liever individueel trainen of doe je mee aan een groepsles? De accommodatie biedt ruimte voor iedere sporter. 

Samenwerking met diverse bedrijven voor een nieuwe website

Er is met diverse partijen samengewerkt om een website te ontwikkelen. Hierbij is er rekening gehouden met de wensen van de medewerkers, de strategie voor social media en de informatievoorziening die een sportschool nodig heeft. 

Informatievoorziening voor (nieuwe) leden

De website dient als doel om (nieuwe)leden van informatie te voorzien. Daarnaast is er een applicatie ontwikkelt waarin leden zich online kunnen inschrijven voor een bepaalde sport. Op de website zijn er koppelingen gelegd met diverse applicaties zoals een boekingssysteem en abonnementensysteem. Op de site teameijzenga.nl komen meerdere applicaties samen en is er een social media weergave ingebouwd. Dit om de website van nieuwe informatie te blijven voorzien. 

Door ontwikkelen van de website

Wanneer de sportschool open is wordt er nieuw beeldmateriaal ontwikkelt die weer worden gebruikt voor de website. hierdoor blijft de website up to date en willen wij de bezoekers van nieuwe informatie blijven voorzien. In combinatie met social media op Facebook en Instagram worden de leden op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en acties.