Klaas Nieuwhof

Data Analyse

Functioneel Applicatie beheer

Web Designer

Zoekmachine optimalisatie

Klaas Nieuwhof

Data Analyse

Functioneel Applicatie beheer

Web Designer

Zoekmachine optimalisatie

Data visualisatie

  • Gemaakt door:: Klaas Nieuwhof
  • Categorie: Data analyse

Datavisualisatie voor bedrijven

Data begrijpbaar voor iedereen

Als medewerker of eigenaar wil je graag weten wat je bezoeker doet op jouw website. De meeste bedrijven hebben de website gekoppeld met analytics maar doen daar weinig mee. Enerzijds omdat het veel tijd kost en anderzijds omdat het te ingewikkeld is. Hoe handig is het om alle gegevens die je echt moet weten in 1 handig overzicht te krijgen? Data visualisatie helpt u daar bij!

Uniek dashboard voor jouw bedrijf

De dashboards worden volledig naar wens opgeleverd. Met een uniek design en met de juiste meetwaarden.
Je bespaart veel tijd met onderzoek naar wat de bezoeker op uwwebsite doet. Hierdoor kunt u sneller en gemakkelijker inspelen op de behoeftes van de bezoekers!

Waar komen de bezoekers vandaan?

De belangrijkste meetwaarden kunnen worden ingesteld. Nieuwsgierig naar waar de bezoekers vandaan komen? Heeft u onlangs een social media bericht de deur uit gedaan maar geen idee wat het resultaat hiervan is? Zit uwbezoeker meer op mobiel of bekijken zij de site op de computer? Dit zijn enkele interesssante meetwaarden om de online dienstverlening te verbeteren.

Welk programma wordt gebruikt om de data te visualiseren?

Er zijn meerdere progamma’s die het mogelijk maken om data te visualiseren. Deze programma’s worden vaak gebruikt bij grote bedrijven. Voor het midden klein bedrijf is google data studio een perfecte oplossing voor data visualisatie.

Benieuwd of data visualisatie geschikt is voor uw bedrijf?

Uw website zal eerst geannalyseerd worden en samen met u wordt er gekeken naar de belangrijkste indicatoren die de dienstverlening kunnen verbeteren. Vraag vrijblijvend een inventarisatie aan via het contactformulier!