Klaas Nieuwhof

Data Analyse

Functioneel Applicatie beheer

Web Designer

Zoekmachine optimalisatie

Klaas Nieuwhof

Data Analyse

Functioneel Applicatie beheer

Web Designer

Zoekmachine optimalisatie

Vernieuwen L.A.C.Frisia 1883 website

  • gecreëerd door:: Harry & Klaas
  • Datum: 01/05/2020
  • In opdracht van:: Bestuur L.A.C. Frisia
  • Categorie: Webdesign

Voetbalclub NAC Frisia is de oudste voetbalclub in het noorden van het land. De club is gevestigd in Leeuwarden. De voetbalclub kent een groot leden aantal echter was de website van de voetbalclub al een aantal jaren verouderd. Mijn compagnon van mannetje voor alles is in gekomen met het bestuur van de voetbalclub.

Het bestuur sprak de wens uit om een nieuwe website voor de club te creëren om zo in de toekomst weer mee te kunnen draaien met de andere voetbalclubs in de competitie. De oude website werd beheerd door een beheerder en voor andere gebruikers was het moeilijk om de website aan te passen omdat hier de benodigde kennis niet aanwezig was.

Hiervoor hebben wij een vernieuwde website opgesteld met die geschikt is voor verschillende gebruikers die regelmatig een artikel of update van de club willen plaatsen. De website is gekoppeld aan de applicaties van de KNVB, heeft meerdere functies  en een ruim overzicht van de selecties, technische staf en competitie indeling.

Ook is de website zo gebouwd zodat het in de toekomst gemakkelijk kan worden uitgebreid. De club is flink in beweging om zich online weer op te kaar te zetten. L.A.C. is een traditionele club en wil dit ook graag blijven uitstralen. Wij hebben geprobeerd de historie terug te laten komen in de website, met hier en daar onderscheidende functionaliteiten ten opzichte van andere voetbal club websites.

Een website is nooit af, zeker niet een website voor meer dan 1000 leden, wij danken het bestuur voor het vertrouwen en blijven de komende jaren als web sponsor verbonden aan deze mooie voetbalclub.